OEDOER DROM, we kwamen van ver

Een film van Bob Entrop (regie) en Raoul de Zwart (producent)

Een groepje Nederlandse Sinti gaat in India, Rajasthan, op zoek naar waar ze oorspronkelijk als volk vandaan komen. Verwacht september 2018. speelduur 78 minuten. Hierbij al vast de trailer https://vimeo.com/273129794

BREDA IN AKTIE

Een film van Bob Entrop (regie) en Raoul de Zwart (producent)

Bob Entrop, zelf in de jaren 1970 -1980 als Kritiese Filmer actief, brengt aan de hand van portretten van drie en twintig actievoerders, ondersteund door foto- en filmmateriaal, deze bijzondere tijd in beeld. Acties op de kunstacademie, de bezetting van de Enka en Sociale Academie, buurtacties, demonstreren voor Azania en tegen Franco, kruisraketten e.d., Vestzaktheater de Trapkes, de drugscene, kabouters, politiek, KWJ en het JAC, vrouwenhuis enz.

Een samenwerkingsproject met Stadsarchief Breda en het Stedelijk Museum Breda.

uitbreng oktober tijdens de maand van de geschiedenis. speelduur 2 x 50 minuten

EEN CIJFER VOOR JE LEVEN

Een film van Bob Entrop (regie) en Raoul de Zwart (producent)

Eerder maakte Bob Entrop 60 afleveringen van 65plussers die terugkeken op hun leven. Deze werden uitgezonden door Omroep Brabant, Omroep Zeeland en Omroep West. Tijdens zijn retrospectief op 13 januari ging de 61ste aflevering in première die over hem is gemaakt. De dvd is opgenomen in de DVD Box Bob Entrop. In voorbereiding is een nieuwe serie van 8 portretten uit te zenden door Omroep Brabant dit jaar.