1.OEDOER DROM, we kwamen van ver 

Een film van Bob Entrop (regie) en Raoul de Zwart (producent). Een groepje Nederlandse Sinti gaat in India, Rajasthan, op zoek naar waar ze oorspronkelijk als volk honderden jaren geleden vandaan komen. speelduur 78 minuten. trailer: https://vimeo.com/273129794

2.SUIKERHOEK   

Een tiendelige serie voor Omroep Brabant over de geschiedenis van de suiker, oogst, campagne,verwerking van suikerbiet tot suiker. Regie Raoul de Zwart, camera en producent Bob Entrop.

3.JOODS BREDA   

Een korte film over het Joodse leven voor en tijdens de oorlog in Breda. Aan de hand van registratiekaarten gaan we op zoek naar een aantal voormalige adressen in Breda en volgen we het oppakken en transport naar Auschwitz en Sobibor. Tijdens de jaarlijkse herdenking van de Kristallnacht brengen we een bezoek aan een moskee, katholieke kerk en synagoge. Regie Bob Entrop i.s.m. stichting Kristallnacht Breda. Uitzending door de Joodse Omroep.

4.EEN STUKJE BLAUW IN DE LUCHT de 3e generatie

13 jaar geleden maakte regisseur Bob Entrop deze film die voor het eerst in de nederlandse geschiedenis het oorlogsverleden van de Sinti en Roma in beeld bracht. De nieuwe film maakt gebruik van de waardevolste momenten uit de eerste film aangevuld met gesprekken met kleinkinderen, het ontstaan en de uiteindelijke uitvoering van het requiem van Auschwitz van Roger Moreno Rathgeb op 4 mei 2020 in Zutphen met een jongerenorkest.  Tv-uitzending 2 augustus NTR, NPO2

5. DOE MIJ MAAR

Een 14 delige tv serie over het bestaan, geschiedenis, cultuur van eet afhaalplekken in dorpen waar de meeste mensen misschien nog nooit van gehoord hebben: frietkramen, afhaal chinees, kebab shoarma e.d. Uitzending vanaf 9 januari elke week op Omroep Brabant.