1.SUIKERHOEK   

Een tiendelige serie voor Omroep Brabant over de geschiedenis van de suiker, oogst, campagne,verwerking van suikerbiet tot suiker. Regie Raoul de Zwart, camera en producent Bob Entrop. Uitzending vanaf september.

2.JOODS BREDA   

Een korte film over het Joodse leven voor en tijdens de oorlog in Breda. Aan de hand van registratiekaarten gaan we op zoek naar een aantal voormalige adressen in Breda en volgen we het oppakken en transport naar Auschwitz en Sobibor. Tijdens de jaarlijkse herdenking van de Kristallnacht brengen we een bezoek aan een moskee, katholieke kerk en synagoge. Regie Bob Entrop i.s.m. stichting Kristallnacht Breda. Uitzending door de Joodse Omroep.

3.REQUIEM VOOR AUSCHWITZ het vervolg op de bekroonde film EEN STUKJE BLAUW IN DE LUCHT

13 jaar geleden maakte regisseur Bob Entrop deze film die voor het eerst in de nederlandse geschiedenis het oorlogsverleden van de Sinti en Roma in beeld bracht. De nieuwe film maakt gebruik van de waardevolste momenten uit de eerste film aangevuld met gesprekken met kleinkinderen en het ontstaan en de uiteindelijke uitvoering van het requiem voor Auschwitz van Roger Moreno Rathgeb op 27 januari jl. in Berlijn. Tv-uitzending  NTR, NPO2. Binnenkort in de filmtheaters. https://vimeo.com/390277553 de promo.

4.REQUIEM VOOR AUSCHWITZ 2

Een portret van drie generaties Mirando’s: Tata Mirando, zoon Nello Mirando en (klein) dochter Idiana. En vier muzikanten van het Nederlands Begeleidingsorkest die met componist Roger Moreno-Rathgeb van het Requiem voor Auschwitz een bezoek brengen aan Auschwitz. Uitzending in september door Omroep Gelderland

5. DOE MIJ MAAR

Een 14 delige tv serie over het bestaan, geschiedenis, cultuur van eet afhaalplekken in dorpen waar de meeste mensen misschien nog nooit van gehoord hebben: frietkramen, afhaal chinees, kebab shoarma e.d. Uitzending vanaf 9 januari elke week op Omroep Brabant om 18.12 uur.