Bob Entrop in het filmhuis

Vrijdag 26 Oktober vertoond Bob Entrop, op uitnodiging van het Filmhuis Breda drie films, waarvan twee nog nooit eerder zijn vertoond: 500 GASTARBEIDERS, WE HEBBEN NIETS TE VERLIEZEN ALLEEN MAAR TE WINNEN en HET WIJ VOLK. Aanvang 19.30. Adres St.Janstraat 18 Breda.

reserveringen www.filmhuisbreda.nl

GRAND PRIX voor GEDEELDE TROTS

GRAND PRIX: De film GEDEELDE TROTSregie Bob Entrop, heeft op het International Filmfestival GOLDEN WHEEL in Skopje, Macedonië de GRAND PRIX gewonnen. Dit jaar zullen er meerdere festivals volgen. Op dit festival hebben de films DE WITTE RAAF, EEN STUKJE BLAUW IN DE LUCHT en VERBROKEN STILTE, regie Bob Entrop al eerder de GRAND PRIX gewonnen.

Sinds 2011 is Bob Entrop gaan samenwerken met collega producent Raoul de Zwart in ENTROP&DEZWARTFILMS bv. Zij hebben inmiddels 40 films geproduceerd.

voor meer informatie www.entropendezwartfilms.nl

STRAATNAAM In navolging van andere Bredanaars die hebben bijgedragen aan het culturele klimaat van de stad Breda heeft de wethouder van OCW besloten om een straatnaam naar filmer Bob Entrop te noemen, die 45 jaar landelijk en internationaal zijn films bij een groot publiek onder de aandacht heeft kunnen brengen en dit nog lange tijd wil blijven doen.

kk