1.SAMEN STAAN WE STERK 

Dit jaar ging in de Nieuwe Veste in Breda het drieluik (3 x 60′) SAMEN STAAN WE STERK in première.Een film van Bob Entrop (regie) en Raoul de Zwart (producent) Bob Entrop, zelf in de jaren 1970 -1980 als Kritiese Filmer actief, brengt aan de hand van portretten van drie en twintig actievoerders, ondersteund door foto- en filmmateriaal, deze bijzondere tijd in beeld. Acties op de kunstacademie, de bezetting van de Enka en Sociale Academie, buurtacties, demonstreren voor Azania en tegen Franco, kruisraketten e.d., Vestzaktheater de Trapkes, de drugscene, kabouters, politiek, KWJ en het JAC, vrouwenhuis enz. Een samenwerkingsproject met Stadsarchief Breda.

promo:https://vimeo.com/359051379. De dvd is te koop bij BOL.COM

2. De film GEDEELDE TROTSregie Bob Entrop producent Raoul d Zwart,  heeft op het International Filmfestival GOLDEN WHEEL in Skopje, Macedonië de GRAND PRIX gewonnen. Dit jaar zullen er meerdere festivals volgen. Op dit festival hebben de films DE WITTE RAAF, EEN STUKJE BLAUW IN DE LUCHT en VERBROKEN STILTE, regie Bob Entrop, al eerder de GRAND PRIX gewonnen.

promo:https://vimeo.com/273129794 De dvd is te koop bij BOL.COM

3.VERSTILD VERLEDEN

In samenwerking met Herinneringscentrum Kamp Westerbork en Lalla Weiss ligt het filmplan klaar om van acht hoofdpersonen uit de film EEN STUKJE BLAUW IN DE LUCHT telkens twee kinderen te laten reageren op het verhaal van opa of oma. Deze film uit 2006 was de eerste Nederlandse film die het verborgen verhaal van de Sinti en de Roma tijdens de 2e WO in beeld bracht. Een aflevering is al te zien op de website van Westerbork, de andere zeven zullen volgen.

promo: https://vimeo.com/359050514

3.EEN CIJFER VOOR JE LEVEN

Een achtdelige tv serie waarin 65plussers aan het woord komen aan de hand van oude films en foto’s over hun leven. Hoogte- en dieptepunten, bijdrage aan de samenleving, hoe herinnerd willen worden en een cijfer voor hun leven. Eerder maakte regisseur Bob Entrop al 60 afleveringen voor verschillende regionale omroepen.Uitzending door Omroep Brabant vanaf oktober 2019.

4. OEDOER DROM we kwamen van ver 

Een groepje Sinti, zigeuners, uit Nederland gaat in Noord India op zoek naar de plekken waar ze honderden jaren geleden vandaan zijn gekomen. Uitzending door Omroep Brabant. promo:https://vimeo.com/ 273129794. Dvd te koop bij BOL.COM